Bliv Brætspilsmedlem

Bliv Brætspilsmedlem her!

Det koster kr. 250- at være medlem for 2024 sæsonen pr person. Husk at det er deltageres navn, alder og adresse som skal stå i formularen.  Kun en deltager pr tilmelding !

Brætspil er populært, og spilles mange steder - hjemme, på cafeer og andre steder. På Nordfyn spilles der brætspil hver onsdag fra 18.15 til ca. 23.00 i OSG klubhuset, Ørbækvej 5b, 5400 Bogense. Vi har en stor mængde spil til rådighed - der er af alle sværhedsgrader, så der er rig mulighed for at afprøve denne hobby, og vi vil gerne introducere nye spillere til disse fine spil. Vi har dog mest fokus på tungere, længerevarende brætspil. Som medlemmer har vi rådighed over det nyrenoverede lokale i klubhuset, med god akkustik og belysning. Vi spiller fast en gang om ugen, og har 2-3 lørdage/weekender om året med ekstra meget spil. Der kan købes forfriskninger i kiosken.


    
     
   

Adressen linje 1
 *

Adressen linje 2

By
 *

Postnummer

 *

Husk at oplys navnet på medlemmet når du betaler i banken eller på MobilePay!

Betaling kan gøres ved bankoverførsel: 6860 - 1049064 eller MobilePay: 29280

Brætspil i Mejlskov

Samlet pris:

 

Note: It looks like JavaScript is disabled in your browser. Some elements of this form may require JavaScript to work properly. If you have trouble submitting the form, try enabling JavaScript momentarily and resubmit. JavaScript settings are usually found in Browser Settings or Browser Developer menu.